Samen delen vergaderen eten fietsen

Onze ruimtes zijn 24/7 toegankelijk en beveiligd zodat je zorgeloos kan werken. Hiernaast is er een bemande receptie om je klanten te ontvangen, maak je gebruik de Hut-bike en heb je toegang tot de vergaderruimtes. En omdat we weten hoe belangrijk verduurzaming is hebben wij laadpalen voor elektrische auto’s tot beschikking.

Duurzaamheid

Ondernemers in Office Three hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dit betekent dat er meerdere laadpalen voor elektrische auto’s op het terrein staan, wij maken gebruik van led-verlichting en hebben zonnepanelen op het dak.

Heerlijk happen

Gezond lunchen en gezellig samen zijn een goede combinatie voor teambuilding. Op de begane grond maak je gesubsidieerd gebruik van de catering in het restaurant.

Coffeebar

Iedere verdieping heeft zijn eigen pantry met toiletgroep. Daarnaast staat er een luxe koffiemachine voor dagelijks gebruik. Start een gesprek terwijl je wacht op je koffie of stel jezelf voor tijdens de lunch en wie weet vind je jouw toekomstige zakenpartner, klant of ontstaat er een nieuwe vriendschap.

Geïnteresseerd?

Ben je voor jouw bedrijf en werknemers op zoek naar ruime werkplekken met gezamenlijke voorzieningen? Bekijk de beschikbare ruimtes.

© Copyright - Office Three